Vores fremtid er digital – er du en del af den?

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

***STILLINGEN ER ALLEREDE BESAT****

Ved du endnu ikke, hvad fremtiden skal bringe, men interesserer dig for digital markedsføring? Så har vi et godt bud. Med et Gap Year Experience-forløb hos Obsidian Media bliver du en del af et hurtigt voksende team og får et et intensiv, dedikeret læringsforløb, der booster dine karrieremuligheder allerede inden studiestart.

Obsidian Media er et innovativt, digitalt mediehus, der driver en række webplatforme, som gennem affiliate marketing skaber stor forretning for mange af Skandinavien største aktører inden for e-handel.

obsidian media

VI KAN TILBYDE DIG:

  • Et helt års erfaring med digital marketing hos et af landets førende mediehuse inden for affiliate marketing.
  • Stor praktisk erfaring med marketing-discipliner som SEO, Paid Ads, konverteringsoptimering og relevante systemer som Google Analytics, Google Ads, DashThis, PartnerAds, Ahrefs, Facebook Business Manager mv. 
  • Vores formål med Gap Year Experience-forløbet er at udvikle dig fagligt og professionelt, og vi har en klar plan for dig, hvor du virkelig får løftet dit kompetenceniveau over tid. 
  • Selvstændighed og ansvar fra start. Der vil fra start blive uddelegeret opgaver til dig. Opgaverne er dit ansvar, og vil blive uddelegeret på baggrund af dine kompetencer, samt udvikle sig i takt med din læring
  • Du vil samtidig få en fod ind i koncernen, Obsidian, er derved have et utal af karrieremuligheder, når forløbet er endt. Vi leder efter en profil, som vi enten kan beholde på fuld- eller studietid. 

DIN PROFIL:

Du er netop færdig med din ungdomsuddannelse og ønsker at bruge et fri-år på at udvikle dine personlige og professionelle kompetencer. Vi finder det afgørende, at du har en faglig stærk profil, god arbejdsmoral og masser af drive. Derudover skal du have en stor lyst til at lære om digital marketing, det er ikke et krav, at du har erfaring med websites eller online marketing, men det er et plus.

Da vi stadig er i gang med at tegne vores identitet, vil du komme ind på et enormt spændende tidspunkt med en åben og fed kultur og et selskab med ambitiøse internationale vækstplaner. Derfor må du så person gerne være både socialt åben, og ikke mindst åben for en dynamisk arbejdsplads, hvor der lander stort ansvar og mange varierende opgaver.

Ønsker du at blive en del af et team, der vægter personlig udvikling, kontorfællesskab og som kan bryste sig af at være de førende i deres branche, søg et Gap Year-forløb hos Obsidian Media i dag.

Stillingen er lønnet. Ansættelse: September 2019.

Send ansøgning, CV og karakterer til ebs@obsidian.dk og skriv ‘Gap Year Aarhus’ i emnefeltet.

Du kan læse mere om Obsidian Media her

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk