Praktik: International Project Management

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Hvis du går med overvejelser om at gøre karriere inden for det digitale space, kan dette være en ideel mulighed for dig for at opnå et stærk kendskab og hands-on erfaring med flere discipliner inden for projektledelse, digital forretning og online marketing.

Vi søger lige nu en eller flere praktikanter i Obsidian Media i Aarhus. Som praktikant (Project Assistant) bliver du en del af vores Performance- & Content-team, der dagligt arbejder på at optimere vores portefølje af digitale medier.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Fremtiden er digital, og særligt efter COVID er efterspørgslen på færdigheder inden for det digitale felt accelereret kraftigt. Jeg er personligt overbevist om, at et praktikophold hos Obsidian Media, vil give dig uvurderlig erfaring til din værktøjskasse i fremtiden, uagtet om du ønsker at arbejde direkte med online marketing i fremtiden eller ej.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for de digitale space.

  • Projektledelse og international projektstyring (engelsk)
  • Ansvar for at uddelegere opgaver til “egne” freelancere
  • Affiliate & content marketing-projekter
  • Seach Engine Optimization-projekter
  • CRO (konverteringsoptimering gennem via content)

Generelt bliver du en del af såvel tekniske som kreative projekter for at optimere vores sites. Udover dette, vil du få masser af erfaring i systemer og værktøjer som WordPress, Google Analytics, Ahrefs, Trello m.fl.

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af ansvar, masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt på kontoret.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media et digitalt mediehus med fokus på digital performance marketing. Vi driver en portefølje af digitale medier med en partnerdrevet, annoncefinansieret forretningsmodel. Vi skaber indhold, der hjælper forbrugeren i research-stadiet inden køb af forbrugsgoder bl.a. med guides og prissammenligning inden for emner som elektronik, gaver, fitness, sport, hus/have, møbler og meget mere.

Via affiliate marketing har vi en række partnerskaber med både små og store webshop som Amazon, Walmart, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Sportmaster og mange flere, som vi hjælper med at skabe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, USA og Tyskland og har yderligere planer om vækst i flere markeder.

Vi er i dag i alt 16 fuldtidsansatte, og vi sidder i alt 10 personer på kontoret i Aarhus inklusiv to fra søsterselskabet Obsidian Digital, og er ellers spredt ud over Odense, København, Colombia samt vores kontor i Banja Luka i Bosnien, hvor der vi har 8 fuldtidsansatte. Derudover har vi 9 freelancere i Filippinerne, der hjælper med en lang række opgaver i driften. Så grundlæggende en meget international virksomhed, hvor effektiv virtuelt samarbejde og digital kommunikation er enormt vigtigt.

Obsidian Media blev stiftet i foråret 2019, hvor det voksede ud af det digitale marketing-bureau, Obsidian Digital, og siden har haft fantastisk vind i sejlene med kraftig vækst i både omsætning og medarbejdere.

Hvem er vores kommende praktikant?

Du er super skarp på engelsk, er struktureret, kan sikre fremdrift og er i stand til at holde overblikket med mange bolde i luften.

Du er typisk i gang med en uddannelse inden for projektledelse, medieproduktion eller lignende – fx ITKO, Business Development Engineer, Global Business Engineer, Administrationsbachelor eller lignende. Uanset uddannelse er det lysten, der driver værket.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Det er selvsagt en fordel, hvis du har en forståelse for hjemmesider, projektledelse eller digital marketing, men det er absolut ikke et krav. Hvis du er på et højt niveau, vil du stadig blive udfordret, da du i så fald vil få endnu mere ansvar og krævende opgaver.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost.

Opstart: 10. januar 2022 eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Send din ansøgning og CV til ebs@obsidian.dk og skriv “Project Intern 22” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk