Praktik: International Project Management

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Hvis du går med overvejelser om at gøre karriere inden for det digitale space, kan dette være en ideel mulighed for dig for at opnå hands-on erfaring med flere discipliner inden for projektledelse, digital forretning og online marketing.

Vi søger lige nu et projektledertalent i form af en teknisk skarp praktikant i Obsidian Media i Aarhus. Som Digital Project Intern bliver du en del af vores vores Tech- og Performance-team, der dagligt arbejder på at optimere vores portefølje og ikke mindst

Hvad kan vi tilbyde dig?

Foruden hands on erfaring med content creation & marketing på digitale medier, vil et praktikophold hos Obsidian Media, vil give dig konkrete copywriting-teknikker og værktøjer til at formidle dig effektivt og målrettet.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for det digitale felt, herunder:

  • Projektledelse og virtuel projektstyring i internationale teams
  • Ansvar for at uddelegere opgaver til “egne” freelancere
  • Affiliate & content marketing-projekter
  • Seach Engine Optimization-projekter
  • CRO (konverteringsoptimering)

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt på kontoret.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media en innovativ tech- & medievirksomhed med en rendyrket digital forretningsmodel. Vi anmelder, analyserer og sammenligner produkter – og hjælper og inspirerer dermed forbrugere i research-stadiet inden køb. Det gør vi inden for emner som elektronik, fitness/sport, outdoor, hus/have, design/møbler, og meget andet.

Vores partnere tæller bl.a. Pricerunner, Amazon, Elgiganten, WhiteAway, Shaping New Tomorrow, LEGO, og mange flere, som vi hjælper med at skaffe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, Finland og USA, og vækstplaner om flere nye markedet i 2023.

Vi er i dag i alt 20 fuldtidsansatte, og hvor ca. halvdelen sidder her i hjertet af Aarhus, mens den anden halvdel på vores kontor i Banja Luka i Bosnien, som vi arbejder tæt sammen med.

Hvem er vores kommende praktikant(er)?

Du er super skarp på engelsk, er struktureret, kan sikre fremdrift og er i stand til at holde overblikket med mange bolde i luften.

Du er typisk i gang med en uddannelse inden for projektledelse, medieproduktion eller lignende – fx ITKO, Business Development Engineer, Global Business Engineer, Administrationsbachelor eller lignende. Uanset uddannelse er det lysten, der driver værket.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Det er selvsagt en fordel, hvis du har en forståelse for hjemmesider, projektledelse eller digital marketing, men det er absolut ikke et krav. Hvis du er på et højt niveau, vil du stadig blive udfordret, da du i så fald vil få endnu mere ansvar og krævende opgaver.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost!


Opstart: 3. januar 2023 eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Send din ansøgning og CV til ebs@obsidian.dk og skriv “Project Intern Spring 23” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk