Praktik: International Project Management

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Hvis du går med overvejelser om at gøre karriere inden for det digitale space, kan dette være en ideel mulighed for dig for at opnå hands-on erfaring med flere discipliner inden for projektledelse, digital forretning og online marketing.

Vi søger lige nu et projektledertalent i form af en teknisk skarp praktikant i Obsidian Media i Aarhus. Som Digital Project INtenr bliver du en del af vores vores Tech- og Performance-team, der dagligt arbejder på at optimere vores portefølje og ikke mindst

Hvad kan vi tilbyde dig?

Foruden hands on erfaring med content creation & marketing på digitale medier, vil et praktikophold hos Obsidian Media, vil give dig konkrete copywriting-teknikker og værktøjer til at formidle dig effektivt og målrettet.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for det digitale felt, herunder:

  • Projektledelse og virtuel projektstyring i internationale teams
  • Ansvar for at uddelegere opgaver til “egne” freelancere
  • Affiliate & content marketing-projekter
  • Seach Engine Optimization-projekter
  • CRO (konverteringsoptimering)

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt på kontoret.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media en innovativ tech-/medievirksomhed med fokus på rendyrket digital marketing. Vi skaber content, der hjælper forbrugeren i research-stadiet inden køb af forbrugsgoder bl.a. med guides og prissammenligning inden for emner som elektronik, fitness/sport, outdoor, hus/have, design/møbler, gaver og meget andet.

Via affiliate marketing har vi en række partnerskaber med både små og store webshops som Amazon, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Shaping New Tomorrow, LEGO, og mange flere, som vi hjælper med at skaffe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, Finland, USA og UK, og har yderligere planer om vækst i flere markeder.

Kort sagt, vi driver en portefølje af annoncefinansierede medier inden for forbrugsgoder, og får kommission for at henvise vores læsere til webshops.

Vi er i dag i alt 17 fuldtidsansatte, og hvor ca. halvdelen sidder her i hjertet af Aarhus, mens den anden halvdel på vores kontor i Banja Luka i Bosnien, som vi arbejder tæt sammen med. Derudover har vi +10 freelancere i bl.a. Philipinerne. Vi er international virksomhed, hvor effektiv virtuelt samarbejde er enormt vigtigt.

Obsidian Media blev stiftet i foråret 2019, hvor det voksede ud af det digitale marketing-bureau, Obsidian Digital, og siden har haft fantastisk vind i sejlene med kraftig vækst i både omsætning og medarbejdere.

Læs mere på obsidianmedia.dk

Hvem er vores kommende praktikant(er)?

Du er super skarp på engelsk, er struktureret, kan sikre fremdrift og er i stand til at holde overblikket med mange bolde i luften.

Du er typisk i gang med en uddannelse inden for projektledelse, medieproduktion eller lignende – fx ITKO, Business Development Engineer, Global Business Engineer, Administrationsbachelor eller lignende. Uanset uddannelse er det lysten, der driver værket.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Det er selvsagt en fordel, hvis du har en forståelse for hjemmesider, projektledelse eller digital marketing, men det er absolut ikke et krav. Hvis du er på et højt niveau, vil du stadig blive udfordret, da du i så fald vil få endnu mere ansvar og krævende opgaver.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost.

Praktisk

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor med gode kollegaer og lækker frokost!

Opstart: 1. eller 8. august 2022 eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Send din ansøgning og CV til ebs@obsidian.dk og skriv “Project Intern 22” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk