Praktik som SEO-specialist

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Tre hurtige:

  • Går du med overvejelser om en karriere inden SEOdigitale medier eller e-commerc?
  • Ønsker du at kick-starte din karriere med hands-on erfaringer i emner som AI, dataanalyse og search marketing?
  • Foretrækker du et praktikforløb med en fast mentor, struktureret læringsforløb og ansvar efter evner?

Kan du svare ‘JA’ til ovenstående, kunne et praktiskophold hos Obsidian Media meget vel være det perfekt trin for dig i din karrierestige.

I et praktik- og læringsforløb hos os får du rige muligheder for at opbygge stærke kompetencer inden for flere digital-marketing-discipliner bl.a. SEO, dataanalyse, content- & affiliate marketing.

Som praktikant bliver du en del af vores SEO-team, der dagligt arbejder på at drive og optimere vores portefølje af digitale ecommerce medier

Hvad kan vi tilbyde dig?

Fremtiden er digital. Fremtidens virksomheder efterspørger digitale færdigheder.

Derfor fokuserer vi på at bygge stærke digitale kompetencer og erfaringer på vores praktikanter. Indtil nu har vi erfaret, at vores tidligere praktikanter enten er blevet ansat i organisationen, eller fået flotte stillinger ude i erhvervslivet efterfølgende.

Du står med andre ord stærkt efter en praktik hos os. Særligt fordi, du ikke blot er én blandt mange praktikanter, men den eneste eller én af få, der får lov at arbejde med en bred vifte af opgaver og ansvarsområder.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for digital marketing og analyse:

  • Søgemaskineoptimering inkl. dyppe tæerne i Google Ads
  • Søgeordsanalyse, dataanalyse og market research 
  • CRO (konverteringsoptimering & copywriting)
  • Affiliate & Content Marketing
  • AI-tools fx ChatGPT til at arbejde med SEO og content-creation
  • Blive en del af såvel tekniske som kreative projekter for at optimere vores sites

Udover dette, vil du få masser af erfaring i systemer og værktøjer som ChatGPT, WordPress, Google Analytics, Search Console, Ahrefs, Trello m.fl.

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af ansvar, masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt mens vi arbejder.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media en innovativ tech- & medievirksomhed med en rendyrket digital forretningsmodel. Vi anmelder, analyserer og sammenligner produkter – og hjælper og inspirerer dermed forbrugere i research-stadiet inden køb. Det gør vi inden for emner som elektronik, fitness/sport, outdoor, hus/have, design/møbler, og meget andet.

Vores partnere tæller bl.a. Pricerunner, Amazon, Elgiganten, Coop, BedreNætter, Shaping New Tomorrow, og mange flere, som vi hjælper med at skaffe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland , og vækstplaner om flere nye markedet i 2023.

Vi er i dag i alt 28 fuldtidsansatte, og hvoraf 8 sidder her i hjertet af Aarhus, mens de de resterende er ansat på vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Hvem er vores kommende praktikant(er)?

Du brænder for at lære SEO og digitale marketing, har en god forretningsforståelse, har flair IT og er i stand til forstå kundeadfærd og tænke enten kreativt eller analytisk.

Selvom uddannelse og karakterer ikke er afgørende, søger vi typisk studerende på Markedsføringsøkonom, E-handel, Cand.merc.marketing, Digital Business, Multimediedesign, eller lignende uddannelse inden for marketing/IT/kommunikation.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost!


Opstart: Mandag 7. august 2023 eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Send din ansøgning og CV til ebs@obsidian.dk og skriv “SEO Praktik Efterår 23” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk