Obsidian Media Ecommerce Internship 2020

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Læser du på et studie inden for marketing & e-commerce, og ønsker du at udvikle dine kompetencer blandt nogen af branchens dygtige folk? Kunne du tænkte dig at få praktisk erfaring med inden for SEO, Content Marketing, UX, analyse og affiliate marketeting. 

Obsidian Media er et digitalt mediehus, der driver en portefølje af medier med affiliate marketing som forretningsmodel. Digital marketing og ikke mindst affiliate marketing er i kraftig vækst, og det samme er vi! Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig et spændende praktikophold i Obsidian Media.

Som Intern ’20 bliver du en del af et stærkt team i Aarhus og kommer ind under “Obsidian paraplyen”, hvor moderselskabet Obsidian Digital arbejder med online marketing på bureausiden i hovedstaden og satelitkontor i Aarhus. Med et internship hos os får du mulighed for at bane vejen for din fremtidige karriere, prøve dine digitale evner af i praksis.

Det kan vi tilbyde dig

 • Oplæring og hands on erfaring i at arbejde med digital marketing og særligt Content Marketing og SEO. Eksempelvis vil du lære at mestre disciplinen affiliate marketing, som er en disciplin, hvorigennem du rent faktisk kan lære at forstå de mest essentielle områder af online marketing og digital forretningsforståelse.
 • Uddannelse og erfaring med diverse tools og teknikker, som bruges i forbindelse med digital marketing, herunder søgeordsanalyse, linkbuilding, WordPress, Google Analytics, Google Search Console, Ahrefs, linkbuilding, e-mail-marketing  etc.
 • Ansvar for egne opgaver og arbejdsområder, og ikke mindst muligheden for at se og måle resultaterne af det arbejde, du laver. Du vil rent praktisk kunne udføre en idé og se et målbart output af det i måneden efter.
 • Vi vil strække os langt for, at du får en fantastisk oplevelse – både personligt og fagligt – så du forhåbentligt bliver klædt på til at tage din karrieres næste skridt – hos os eller et andet sted i det digitale space.
 • Et social og hyggelig arbejdsplads. Vi kombinerer et professionel kultur med sociale arrangement er og hygge på kontoret, hvor der er lavt til loftet og en enorm løs og venlig omgangstone.

    Det kan du tilbyde os

    • God attitude, positivt mindset og en positiv bidragelse til den gode kontorstemning og arbejdsmiljø.
    • Videnbegærlighed og drive! Det er lysten der driver værket. Derfor er det mindre vigtig for os, hvilket studie eller erfaringsniveau du er på. Vores eneste, men dog vigtigste, forventning til en praktikant er, at du har lyst og mod på at kaste dig ud i nye udfordringer og lære en masse undervejs. Hvis du har mod på at lave det benarbejde der skal til, for at udvikle dig og levere det bedste output for vores aktiver, er der intet loft på læringskurven.
    • Talent og vilje. Kompetencer og erfaring er godt, men for en praktikant prioriterer vi talent og vilje over erfaring. Altid.

    Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus overfor Salling med udkig til Strøget, hvor vi har masser af plads til både faglig, professionel og social udvikling. Har du lyst og mulighed for et intensivt og lærerigt internship i minimum 3 måneder, hos Danmarks dygtigste digitale koncern – så skal du søge ind som Intern ‘2020 i dag!

    Praktikperioden er fra uge 10 og frem. Enten fuld tid eller deltid, hvis studiet kun tillader det.

    Send din ansøgning, CV og seneste karakterer til ebs@obsidian.dk og mærk mailen “Praktik Media 2020”

    Emil Børsting Sørensen

    CEO & Partner

    61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

    Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

    Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk