Junior SEO Specialist

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Vi søger en talentfuld, motiveret profil med stor interesse i at lære og dygtiggøre sig inden for søgemaskineoptimering (SEO) og digitale medier ved at blive en del af Obsidian Medias’ SEO-team på vores hovedkontor i Aarhus.

Som profil skal du være:

 • Motiveret at blive en del af ét af landets hurtigst voksende “scale-ups”
 • Klar på at arbejde i et “high-pace” kontormiljø
 • Super-dedikeret for at tilegne sig praktisk erfaring i SEO, digitale medier og affiliate marketing

Hvad kan vi tilbyde dig?

Særligt efter COVID er efterspørgslen på ”digitale færdigheder” accelereret kraftigt. Forståelsen for virksomheders muligheder på Google er i dag essentiel del af de fleste virksomheder, og derfor kan stillingen klæde dig på til fremtidens marketing.

Hos Obsidian Media kommer du – gennem både hands-on erfaring og struktureret træning og mentorsparring – til at opbygge en specialiseret viden inden for SEO, samt en bred forståelse af andre discipliner inden for digital marketing.

Desuden vil du få erfaring i at kommunikere og arbejde i et internationalt miljø, udvikle og forbedre dine analytiske færdigheder ved at arbejde med store mængder data, samt lære at organisere dit arbejde og udvikle processer, som kan have effekt på en større skala.

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af ansvar, og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt mens vi arbejder, og hvor vi også dyrker det kollegiale venskab uden for arbejdstiden.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media et digitalt mediehus med fokus på digital performance marketing. Vi driver en portefølje af digitale medier med en partnerdrevet, annoncefinansieret forretningsmodel. Vi skaber indhold, der hjælper forbrugeren i research-stadiet inden køb af forbrugsgoder bl.a. med guides og prissammenligning inden for emner som elektronik, gaver, fitness, sport, hus, have og meget mere.

Via affiliate-marketing-modellen har vi en række partnerskaber med både små og store webshop som Amazon, Walmart, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Sportmaster og mange flere, som vi hjælper med at skabe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, USA og Tyskland og har yderligere planer om vækst i flere markeder.

Vi sidder i 10 personer på hovedkontoret i Aarhus, mens vores kontor i Banja Luka i Bosnien huser 8 fuldtidsansatte. Derudover har vi freelancere spredt over hele verden, der bidrager med forskellige opgaver i driften. Så grundlæggende en meget international virksomhed, hvor effektivt virtuelt samarbejde og digital kommunikation er enormt vigtigt.

Obsidian Media blev stiftet i foråret 2019, hvor det voksede ud af det digitale marketing-bureau, Obsidian Digital, og siden har haft fantastisk vind i sejlene med kraftig vækst i både omsætning og medarbejdere.

Stillingen 

Eftersom mere end 90% af vores trafik og indtægter genereres fra Google som følge af vores arbejde med SEO, bliver du som Junior SEO Specialist en del af et team, hvis arbejde er særdeles vigtig for hele virksomhedens grundlag.

Det primære arbejde er optimere på vores portefølje af hjemmesider. Dine arbejdsområder vil omfatte eksempelvis:

 • Søgeordsanalyse inkl. idégenerering til nye artikler
 • On-page analyse og optimering
 • Linkbuilding inkl. outreach og PR
 • Deltage i større tekniske eller kreative “content optimization” projekter på vores sites

Foruden dette kommer du til at få en stærk forståelse for discipliner som content marketing, affiliate marketing, annonceoptimering, dataanalyse, konverteringsoptimering og meget mere.

Din profil

Foruden førnævnte punkter søger vi en kandidat, der rammer følgende profil

 • Du har en reel interesse i SEO og digitale medier – erfaring er en fordel
 • Du har flair for content, data og at forstå kundens online adfærd
 • Du er i stand til at arbejde grundigt, struktureret og analytisk
 • Du brænder for at lære og blive en bedre version af dig selv

Uddannelse og antal års erfaring er ikke afgørende. Om du har en HF, bachelor eller PhD vægter ikke højere end dit drive og motivation, om end vi anerkender værdien af både tidligere erfaring, kurser og relevant uddannelse.

Forventet opstart: Så hurtigt som muligt

Send ansøgning, CV og andet relevant materiale til ebs@obsidian.dk og skriv ‘Junior SEO specialist’ inden for emnefeltet.

 

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk