Praktikant: Marketing i digitale medier (efterår ’24)

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

(for English: https://obsidianmedia.dk/digital-marketing-media-en/)

 • Går du med overvejelser om en karriere inden det digitale space?
 • Ønsker du at kick-starte din karriere med hands-on erfaringer i emner som SEO, AI og affiliate marketing?
 • Foretrækker du et praktikforløb med en fast mentor, struktureret læringsforløb og ansvar efter evner?

Kan du svare ‘JA’ til ovenstående, kunne et praktiskophold hos Obsidian Media meget vel være det perfekt trin for dig i din karrierestige.

I et praktik- og læringsforløb hos os får du rige muligheder for at opbygge stærke kompetencer inden for flere digital-marketing-discipliner bl.a. SEO, dataanalyse, content- & affiliate marketing.

Som praktikant bliver du en del af vores Performance- & Content team, der dagligt arbejder på at drive og optimere vores portefølje af digitale medier.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Fremtiden er digital. Evnerne inden for det digitale felt er accelereret kraftigt.

Derfor fokuserer vi på at bygge stærke digitale kompetencer og erfaringer på vores praktikanter. Indtil nu har vi erfaret, at vores tidligere praktikanter enten er blevet ansat i organisationen, eller fået flotte stillinger ude i erhvervslivet efterfølgende.

Du står med andre ord stærkt efter en praktik hos os. Dels fordi du ikke kun sidder med én afgrænset opgave i fx Google Ads eller SEO-afdeling, men kommer omkring hele “økosystemet” og dermed bygger flere og brede kompetencer på.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for online marketing, e-commerce og digital business:

 • Affiliate & Content marketing 
 • SEO og generelle Google tools
 • CRO (konverteringsoptimering & copywriting)
 • Dataanalyse & market research
 • AI-tools inklusiv advanced ChatGPT (4.0 og plugins)
 • Blive en del af såvel tekniske som kreative projekter for at optimere vores sites

Udover dette, vil du få masser af erfaring i systemer og værktøjer som ChatGPT, DeepL, WordPress, Google Analytics, Search Console, Ahrefs, m.fl.

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af ansvar, masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt mens vi arbejder.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media en tech- & medievirksomhed, der står bag medier som appen, Savier, samt en række forbrugermedier inden for produktanmeldelser og -tests. Vi hjælper her forbrugere inden køb gennem anmeldelser, analyser og sammenligning af produkter. Vores app, Savier, er en digital shoppingassistent, der automatisk finder rabatkoder samt live shopping- og sparetips.

Vores partnere tæller bl.a. Pricerunner, Amazon, Elgiganten, Coop, Shaping New Tomorrow, BedreNætter, Norlys, og mange flere, som vi hjælper med at skaffe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige og Finland.

Vi er i dag i alt 25 fuldtidsansatte, og hvoraf 8 sidder her i hjertet af Aarhus, mens de de resterende er ansat på vores kontor i Banja Luka i Bosnien, som vi arbejder tæt sammen med.

Hvem er vores kommende praktikant(er)?

Udover at brænde for at lære digital marketing har du:

 • en god forretningsforståelse
 • IT-fair (computer-kyndig)
 • en god forståelse for kundeadfærd og digitale medier
 • en kreativ eller analytisk tankegang

Selvom uddannelse og karakterer ikke er afgørende, søger vi typisk studerende på Markedsføringsøkonom, E-handel, Cand.merc.marketing, Digital Business, Multimediedesign, eller lignende uddannelse inden for marketing/IT/kommunikation.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost!

Opstart: Mandag d. 5. august 2024 eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Send din ansøgning og CV til nrl@obsidian.dk og skriv “Digital Marketing Praktik Efterår 24” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk