Content Copywriter hos Obsidian Media

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job
  • Har du passion og flair for formidling og kommunikation?
  • Ønsker du at kick-starte din karriere med hands-on erfaringer med copywriting, AI og digitale medier?
  • Foretrækker du et praktikforløb med en fast mentor, struktureret læringsforløb og ansvar efter evner?

Kan du svare ‘JA’ til ovenstående, kunne et praktiskophold hos Obsidian Media meget vel være det perfekt trin for dig i din karrierestige.

I et praktik- og læringsforløb hos os får du rige muligheder for at opbygge stærke kompetencer inden for flere content-marketing-discipliner bl.a. copywriting, konverteringsoptimering, SEO, content- & affiliate marketing.

Som praktikant bliver du en del af vores Performance- & Content team, der dagligt arbejder på at drive og optimere vores portefølje af digitale medier.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Kunstig intelligens stormer frem, og den traditionelle tekstforfatter er udfordret, men der stadig behov for kommunikatører med de rette evner.

Derfor fokuserer vi på at bygge stærke digitale kompetencer og erfaringer på vores praktikanter. Indtil nu har vi erfaret, at vores tidligere praktikanter enten er blevet ansat i organisationen, eller fået flotte stillinger ude i erhvervslivet efterfølgende.

Du står med andre ord stærkt efter en praktik hos os. Dels fordi du ikke kun sidder med én afgrænset opgave i fx Google Ads eller SEO-afdeling, men kommer omkring hele “økosystemet”, da content er en integrere del af vores forretning, og dermed bygger du flere og brede kompetencer på.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for online marketing, e-commerce og digital business:

  • Copywriting-teknikker (med og uden ChatGPT)
  • Kvalitetssikring, oversættelse og MTPE
  • Søgemaskineoptimering & annoncetekster
  • CRO (konverteringsoptimering & copywriting)
  • AI-tools både til content creation, optimering og UX

Blive en del af såvel tekniske som kreative projekter for at optimere vores sites

Udover dette, vil du få masser af erfaring i systemer og værktøjer som ChatGPT, Dall-e, WordPress, Google Analytics, Grammarly, Hummingbird m.fl.

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af ansvar, masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt mens vi arbejder.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media en innovativ tech- & medievirksomhed med en rendyrket digital forretningsmodel. Vi anmelder, analyserer og sammenligner produkter – og hjælper og inspirerer dermed forbrugere i research-stadiet inden køb. Det gør vi inden for emner som elektronik, fitness/sport, outdoor, hus/have, design/møbler, og meget andet.

Vores partnere tæller bl.a. Pricerunner, Amazon, Elgiganten, WhiteAway, Shaping New Tomorrow, LEGO, og mange flere, som vi hjælper med at skaffe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland , og vækstplaner om flere nye markedet i 2024.

Vi er i dag i alt 25 fuldtidsansatte, og hvoraf 8 sidder her i hjertet af Aarhus, mens de de resterende er ansat på vores kontor i Banja Luka i Bosnien, som vi arbejder tæt sammen med.

Hvem er vores kommende praktikant(er)?

Du brænder for digitale formidling, har sans for detaljne, og er i stand til forstå kundeadfærd og tænke enten kreativt eller analytisk.

Selvom uddannelse og karakterer ikke er afgørende, søger vi typisk studerende på en kommunikationsuddannelse, journalist, Markedsføringsøkonom, E-handel, Digital Business, Multimediedesign, eller lignende uddannelse inden for marketing/kommunikation.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost!

Opstart: Mandag d. 8. januar eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Send din ansøgning og CV til ebs@obsidian.dk og skriv “Digital Marketing Forår 24” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk