Praktik: Copywriting & Content Specialist

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job
  • Går du med overvejelser om en karriere inden digitale medier og kommunikation?
  • Ønsker du at kick-starte din karriere med hands-on erfaringer med content marketing, copywriting og brugen af AI-værktøjer til dette. 
  • Foretrækker du et praktikforløb med en fast mentor, struktureret læringsforløb og ansvar efter evner?

Kan du svare ‘JA’ til ovenstående, kunne et praktiskophold hos Obsidian Media meget vel være det perfekt trin for dig i din karrierestige.

I et praktik- og læringsforløb hos os får du rige muligheder for at opbygge stærke kompetencer inden for flere digital-marketing-discipliner bl.a. SEO, sproglige reviews, MTPE (vha. AI), content- & affiliate marketing.

Som praktikant bliver du en del af vores Content team, der dagligt arbejder på at drive og optimere vores portefølje af digitale medier.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Foruden hands on erfaring med content creation & marketing på digitale medier, vil et praktikophold hos Obsidian Media, vil give dig konkrete copywriting-teknikker og værktøjer til at formidle dig effektivt og målrettet.

Som nævnt kommer du til at stifte bekendtskab med en relativt bred vifte af opgaver inden for det digitale felt, herunder:

  • Copywriting & bl.a. vha. ChatGPT
  • Affiliate & content marketing
  • Søgemaskineoptimering (basic on page SEO)
  • CRO (konverteringsoptimering gennem via copywriting)
  • MTPE (machine translation, post editing) med  AI-tools som DeepL
  • Proof-reading og content optimering (optimering af vores artikler fx mere fængende overskrifter eller bedre indledninger eller produkttekster)

Udover dette, vil du få afprøvet systemer og værktøjer som DeepL, Grammarly, Wordpress, Google Analytics, Ahrefs, Trello m.fl.

Vigtigst af alt, kan vi tilbyde dig masser af opgaver og muligheden for at blive integreret del af en fantastisk virksomhed med gode kollegaer og en fed kultur, hvor vi har det sjovt på kontoret.

Hvem er Obsidian Media?

Obsidian Media en innovativ tech- & medievirksomhed med en rendyrket digital forretningsmodel. Vi anmelder, analyserer og sammenligner produkter – og hjælper og inspirerer dermed forbrugere i research-stadiet inden køb. Det gør vi inden for emner som elektronik, fitness/sport, outdoor, hus/have, design/møbler, og meget andet.

Vores partnere tæller bl.a. Pricerunner, Amazon, Elgiganten, WhiteAway, Shaping New Tomorrow, LEGO, og mange flere, som vi hjælper med at skaffe trafik, kunder og omsætning. Vi er aktive i Denmark, Norge, Sverige, Finland og USA, og vækstplaner om flere nye markedet i 2023.

Vi er i dag i alt 20 fuldtidsansatte, og hvor ca. halvdelen sidder her i hjertet af Aarhus, mens den anden halvdel på vores kontor i Banja Luka i Bosnien, som vi arbejder tæt sammen med.

Hvem er vores kommende praktikant(er)?

Du er super skarp på skrift, er god til at fordybe dig selv i udarbejdelse af inspirerende og overbevisende tekster, og har sans på detaljen når du skal læse korrektur eller optimere eksisterende artikler.

Du er typisk i gang med en uddannelse inden kommunikation eller sprog, lingvistik, retorik,  markedsføringsøkonom, journalistik eller lignende. Uanset uddannelse er det lysten, der driver værket.

Det afgørende for os er, at du har lyst, engagement og drive, der gør, at kan udvikle dig maksimalt og følge med i en videntung og hurtigt-voksende digital medievirksomhed.

Det er selvsagt en fordel, hvis du har en erfaring i online adfærd, digital marketing/medier eller copywriting, men det er ikke et krav. Hvis du er på et højt niveau, vil du stadig blive udfordret, da du i så fald vil få endnu mere ansvar og krævende opgaver.

Vores hverdag udspiller sig i hjertet af Aarhus i et hyggeligt kontor og lækker frokost!


Opstart: Mandag d. 7. august 2023 eller efter aftale, når dit uddannelsessted tillader det.

Next step? Send din ansøgning og CV til ebs@obsidian.dk og skriv “Digital Content Praktik Efterår 23” i emnefeltet.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk