Digital Marketing Trainee 2021

Af Emil Børsting Sørensen
Kategori: Job

Den bedste læring du kan få er gennem erfaring med det konkrete arbejde. Hos os kan du få netop det – hands on erfaring med flere forskellige grene af digital marketing.

Som Digital Marketing Trainee i Obsidian Media får du ikke bare hands-on erfaring, du får også mulighed for at vokse på fagligt og personligt ved at indgå i et team, hvor dine meninger og input bliver modtaget på lige vilkår med alle andre.

Stillingen er for dig, hvis du ønsker:

 • At komme direkte ud på arbejdsmarkedet direkte efter gymnasie
 • Learning-by-doing Digital Marketing
 • Teknisk indsigt i online kanaler som Google, SoMe og websites
 • Ansvar efter evne og vilje
 • Kort fra idé til handling
 • Lære blandt nogle af de bedste i branchen
 • Bliv klædt på til fremtidens digitale verden

Hvilke opgaver kan du forvente?

Du kan forvente at få en stilling, hvor du er med i mange forskellige opgaver, så du får mulighed for at lære om mange af de forskellige discipliner inden for digital marketing. Du vil primært få ansvar for at optimere vores forretning via arbejdet med kampagner, kanaler og websites. Du vil opleve at du hurtig opbygger solid forståelse for områder som:

 • Affiliate marketing
 • Content Marketing
 • Seach Engine Marketing – primært SEO
 • CRO (konverteringsoptimering & copy-writing)
 • Dataanalyse & market research
 • Blive en del af såvel tekniske som kreative projekter for at optimere vores sites

Yderligere får du masser af hands-on erfaring med flere forskellige systemer, såsom Google Analytics og WordPress.

OG så får du selvfølgelig erfaring med koordinering og projektstyring, da du får dine egne projekter og ansvarsområder, hvor du vil få freelancere til rådighed til at hjælpe dig.

Hvad kræver det af dig?

Du skal have mod på at komme ud på arbejdsmarkedet direkte fra HHX, HTX, STX eller lignede. Først og fremmest kræver vi ikke erfaring inden for området. Vi kræver til gengæld at du har et kæmpe drive for at lære, og en evne til at tage ansvar og vokse dig ind i organisationen sammen med dine nye kolleger. Det er naturligvis et plus hvis du bare elsker marketing og det digitale univers.

Vi forventer at du har afsluttet en gymnasial uddannelse med gode resultater eller har andre erfaringer, som viser at du har viljen og er klar på at blive blandt en af landets bedste.

Du vil under uddannelsen være tilknyttet Aarhus Business College eller tilsvarende og deltage i de ugers undervisning på skolen som er påkrævet. Din primære uddannelse vil dog foregå hos Obsidian Media.

Hvem er vi?

Obsidian Media er et moderne digitalt medievirksomhed med en vision om at skabe verdens bedste guide- og inspirationsplatform for forbrugeren, og en mission om at hjælpe den voksende skare af forbrugere, der researcher online inden køb af produkter inden for elektronik, bolig, have, fitness og outdoor. Vi vores portefølje af medier tæller i dag Danmarks største kommercielle forbrugermagasin, Forbrugsguidens, ét af Danmarks største boligmedier, Bomagasinet, samt Danmarks største gaveinspirationssite, Idegryden og største Black Friday portal, BlackFridayDanmark. Vi er også aktive i  Norge, Sverige, Tyskland og USA.

Du vil blive tilknyttet vores kontor i hjertet af Aarhus, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med alle dine nye kolleger. Vi har også kolleger i Banja Luka i Bosnien, som du ligeledes vil få tæt kontakt med.

Vi udvikler os altid og du kommer til at blive del af en organisation, hvor du får alle muligheder for at udvikle dig sammen med os.

Obsidian Media er en del af Obsidian Group, så du vil have flere glimrende karrieremuligheder efter endt uddannelse både i Aarhus og København. Vi opfostrer vores talenter internt og er altid på udkig efter personer, som ønsker at blive en del af rejsen, også på den lange bane.

Nu mangler du bare at sende en ansøgning!

Send en motiveret ansøgning og dit CV til ebs@obsidian.dk
Husk at fortælle hvorfor du er den helt perfekte kandidat for os at vælge.

Vi forventer opstart i slutningen af juli eller starten af august.

Emil Børsting Sørensen

CEO & Partner

61 27 63 94EBS@OBSIDIAN.DK

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 61 27 63 94, skriv på obsidianmedia@obsidian.dk