Content Copywriter hos Obsidian Media

Af Frigg Falk Sabroe
Kategori: Job

Vi mangler dig, der kan levere skarpe produkttekster og artikler på et højt, professionelt niveau, og hvor hurtig eksekvering af arbejdsopgaver falder naturligt. Du har en stærk, sproglig forståelse, styr på retskrivning og kan producere fremragende kvalitet og store mængder inden for en snæver tidsramme.

Obsidian Media er et digitalt mediehus, der driver en portefølje af medier med affiliate marketing som forretningsmodel. Vi skaber indhold, der hjælper forbrugeren i stadiet inden køb af forbrugsgoder – det gør vi blandt andet med udførlige guides og prissammenligning. Digital marketing er i kraftig vækst, og det samme er vi.

Derfor leder vi efter en dygtig “Content Copywriter”, som kan hjælpe os med at bibeholde en høj standard for tekstkvalitet.

Vi har masser af plads til både faglig, professionel og social udvikling. Du bliver en del af et stærkt, ungt og dygtigt team i Aarhus, som arbejder på tværs af grænser – både fagligt og kollegialt.

 

Jobbet

Vi tilbyder en fuldtidsansættelse, hvor du kommer til at sidde på kontoret i Aarhus. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Forfatning af inspirerende, værdiskabende og overbevisende tekster til vores medieportefølje
 • Korrekturlæsning og fokus på kvalitet i vores tekstproduktion, der skal forstærke forbrugerens købsoplevelse og skabe konverteringer
 • Indholdsoptimering af eksisterende artikler med fokus på både sproglighed, SEO og User Experience
 • Tæt og fagligt samarbejde med vores Content Manager, som står for uddelegering af dine arbejdsopgaver, der primært ligger inden for tekstforfatning

 

Kvalifikationer og erfaring

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke essentiel, men det er oplagt, hvis du har en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik, retorik etc.
 • Praktisk erfaring med online tekstforfatning er et must
 • Skriftlig dansk og engelsk på et højt, professionelt niveau – herunder styr på retskrivning
 • En eksekverende arbejdsprofil, der kan løse tekstopgaver effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet
 • Et skarpt øje, der hurtigt fanger tekstmæssige fejl og mangler
 • Flair for kommunikation og skarp forståelse for, hvordan man skaber værdi for læseren gennem tekster
 • Erfaring med WordPress og SEO er et plus
 • God attitude, godt humør og et positivt mindset, som bidrager til den gode kontor-kultur

 

Det kan vi tilbyde dig

Du kommer til at arbejde hos én af Danmarks førende digitale mediehuse, hvor du har mulighed for at opstøve en bred vifte af faglige kvalifikationer og samtidig blive en del af et stærkt og socialt team.

Du bliver uden tvivl endnu dygtigere på tasterne og klogere på både SEO, UX, tekstforfatning, affiliate marketing og meget mere.

Vi har stort fokus på, at du har det godt på arbejdspladsen, både personligt og fagligt. Vi har en uformel og venlig omgangstone, som har manifesteret sig i et top-professionelt arbejdsmiljø. Du kan også se frem til en masse hyggelige arrangementer, hvor du lærer dine kolleger endnu bedre at kende.

 

Ansættelsesproces

Hvis din profil er attraktiv for Obsidian Media, vil du blive indkaldt til en samtale. Der vil foreligge 2 samtaler, hvor du afslutningsvis vil blive præsenteret for en test.

Tilstedeværende: Direktør og Content Manager. Ansættelse snarest muligt.

Du kan uploade din ansøgning, dit CV samt karakterbevis herunder. 

ANSØG HER

Du har også mulighed for at søge en freelance-ansættelse. Se jobopslaget her. Skriv i din ansøgning hvilken stilling, du søger.


Mere om Obsidian Media

Vi har en række affiliate-partnerskaber med både små og store webshops som Amazon, Walmart, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Sportmaster og mange flere. Vi hjælper med at skabe trafik, omsætning og indfange kunder. Vi er aktive i både Danmark, Norge, Sverige, USA og Tyskland med planer om vækst på endnu flere markeder.

På nuværende tidspunkt er vi 17 fuldtidsansatte, hvor størstedelen sidder i Aarhus og resten er spredt ud over Colombia, Bulgarien og Banja Luka i Bosnien.

Derudover har vi 7 fuldtids-freelancere på Filippinerne, som beskæftiger sig med drift. Vi er således en international virksomhed, hvor virtuelt samarbejde og digital kommunikation er en stor del af den daglige arbejdsgang.

Content Manager, fri@obsidian.dk

Frigg Falk Sabroe